Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 1 juni waren we al op tijd bij Danielle en Rob want er stonden nog wat klusjes die gedaan moesten worden. Ruud is begonnen met de muren in de keuken te sauzen/witten en Rob is eerst de muren gaan schuren in de kamer. Rond de klok van 10.00 uur zijn Danielle en ik eerst de spullen op gaan halen bij de Salemander voor de avondvierdaagse die dinsdag van start gaat. 7 stempelkaarten, de munten voor de consumptie en de keykoorden.

Daarna een paar boodschappen gedaan voor de lunch en toen Ruud terug kwam van de kapper eerst gegeten. Daarna nog verder gegaan met witten tot dat Danielle en Rob weg moesten naar het feest van Coen Haagedoorn.

Rond de klok van 15.00 uur moesten die dus weg naar Apeldoorn want daar zit het hoofdkantoor en Lenno ging gezellig met hun mee. Wij zijn toen thuis in de tuin nog wat gaan doen dus die ligt er ook weer mooi bij. Daarna Rex uitgelaten want die was hier en toen samen met Desiree en Vees gegeten. Het feest was heel leuk zei Danielle achteraf en Lenno had genoten het was net een kermis en met van alles om te eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.