Dongen

De Yellostone

Zondag 2 juni waren we al op toijd uit bed want ze wilde toch even gaan MTBen maar we gingen vandaag ook op tijd weg naar Vlissingen dus het was even passen en meten. Na het ontbijt sprongen ze deze keer al Ruud, Desiree en Rob om 9.30 uur op de fiets.

Na het fietsen was het douchen even iets eten en om 13.30 uur zaten we in de auto op weg naar Vlissingen om naar de Yellostone te gaan kijken. De Yellostone is het nieuwste schip van DEME waar Danielle werkt en die lag nu toevallig dichtbij dus mocht je gaan kijken als je dat wilde. Om 15.00 uur waren wij er en werden we met een bus naar het schip gebracht. Wat was dat groot 129 meter lang 34 meter breed en de hoogte was als een flat van 7 hoog.

We hebben een kilometer gelopen op het schip en met de trappen tellen ben ik maar gestopt. Deze kan kabels leggen en stenen storten in de zee voor op de kabels maar ook rondom de palen van de windmolens. Het was mooi en interessant om te zien. Daarna wat gedronken en iets gegeten en toen zijn we weer naar huis gegaan.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.