Dongen

Feest

Dinsdag 4 juni was een dag als zovelen iedereen aan het werk alleen vandaag begon eigenlijk de avondvierdaagse dus de vlag is in de mast alleen wij konden vandaag niet. Op zich is dat nog nooit voor gekomen maar eens moet de eerste keer zijn. Danielle had het aan de organisatie gevraagd en we mochten een keer overslaan dit zouden ze woensdag regelen op onze kaart. Maar waarom konden we niet dat kwam omdat we de verjaardag van Jopie hadden. Jopie had ons allemaal uitgenodigd om te komen eten bij de Molen in Kaatsheuvel om 18.30 uur. We werden met champagne onthaalt en er stond ham op tafel en ze kwamen met oesters langs en om 19.30 uur gingen we echt aan tafel. Er was een tafel voor de vrouwen en een tafel voor de mannen alleen aan de vrouwen tafel was niet genoeg plaats dus Desiree en ik zaten aan de mannen tafel. Het werd een heel gezellig samen zijn veel gelachen, gepraat maar vooral heel lekker gegeten. Het was een mooie avond.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *