Dongen

Avondvierdaagse dag 2

Woensdag 5 juni heeft iedereen natuurlijk eerst gewerkt en na het werk was er de avondvierdaagse. Ik had s’middags toch nog maar even gerust want ik had er toch wel wat schrik van want ik ben nog niet de oude. Om 18.00 uur waren we op het Wilhelminaplein en daar hebben we eerst de eerste dag af laten stempelen dus die hebben we nu ook binnen en daarna was het wachten op het startsein. Iets voor 18.30 konden we van start en deze dag liepen we plan west 1 vooral. Het eerste stuk liep niet helemaal fijn met heel veel kinderen maar na de eerste kilometer ging het wel. De laatste kilometer kreeg ik het zwaarder maar we hebben het gehaald dus daarna gegeten en toen lekker op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *