Dongen

Dag 3 van de 4daagse en
Nederland tegen Canada

Donderdag 6 juni was een te drukke dag. s’morgens boodschappen doen en opruimen, wassen, drogen, strijken, rondje met Rex en s’middags visite dus eigenlijk geen tijd om te rusten tussendoor en de 4 daagse hakt er toch wel in. Verder was iedereen natuurlijk aan het werk maar ze stopte wel wat eerder want Ruud, Desiree, Vees en zijn broer gingen naar de Kuip naar het Nederlands elftal kijken. Dus om kwart voor vijf zaten we aan tafel en om half 6 reden ze aan naar de Kuip. Ik ben om kwart voor 6 aangelopen naar het Wilhelminaplein met Danielle en Rob voor de 4 daagse. De route ging vandaag door plan biezen en de beljaart waar het een klein stukje mis ging met de route maar dit was gelukkig snel opgelost. Na het lopen afgemeld en toen door naar het stembureau maar dat hebben we met de auto gedaan want het was ver gedaan met mij.

Na het stemmen heeft Danielle mij thuis afgezet en na de afwas opgeruimd te hebben ben ik lekker in de bank gaan liggen want het was ver gedaan. De voetbalwedstrijd was gezellig, leuk, mooi dus het was goed vertoeven. Alle vier hebben ze het goed naar hun zin gehad en rond de klok van 12 uur reden ze Dongen weer binnen dus het was een drukke dag geweest.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *