Dongen

We hebben het gehaald

Vrijdag 7 juni was het voor iedereen natuurlijk weer werken maar we konden vandaag wel van te voren eten want we gingen iets later van start. Ruud had de uitslag van het ziekenhuis binnen en dat was gelukkig allemaal goed dus hij kan er weer 5 jaar tegenaan. Vandaag was het dus om 18.45 uur starten want we moesten ongeveer allemaal tegelijk aankomen in verband met de ere ronde maar daar doen wij nooit aan mee. Het was wandelweer en hij liep vrij vlot al moet ik wel zeggen dat ik blij ben dat het de laatste dag is. Bij het eindpunt de medailles opgehaald en natuurlijk de snoepzakken uitgedeeld en toen bij Rob en Danielle met zijn allen iets gedronken met iets lekkers erbij. Danielle en ik liepen voor de 22ste keer, Desiree voor de 17de, Rob voor de 15de, Ruud voor de 6de, Rex voor de 5de en Vees voor de 1ste keer.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *