Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 8 juni na het krantje en het ontbijt zijn we eerst naar Mace en Zack gereden voor hun snoepzak te brengen nog van de avondvierdaagse want dat hoort er natuurlijk wel bij. Daarna ben ik naar Danielle gegaan en Ruud naar Desiree en Vees want Vees zijn nieuwe fiets was binnen. Om 10.30 uur konden ze die gaan halen en dat is natuurlijk altijd leuk. Hij stond al klaar in de showroom en daarna werd hij helemaal afgesteld zodat je meteen er goed op zit.

Ondertussen was ik met Danielle zomergoed gaan halen en twee grote potten voor buiten bij de deuren van het kantoor want ook daar wilde ze twee mooie planten. We kwamen allemaal zo’n beetje tegelijk weer terug in de oude baan dus daar eerst met zijn allen geluncht. Daarna zijn wij de plantjes gaan zetten en Ruud is gaan witten.

Rob was druk met plinten zetten en architraven rond de deuren en tegels opnieuw vast zetten in het halletje en nog heel veel andere klusjes. Daarna zijn we naar Desiree gereden om daar twee planten te zetten dus eerst een paar stenen eruit gehaald en netten tegen de muur gemaakt. Het was een heel werk maar het is wel mooi geworden. Daarna weer terug gereden naar de Oude Baan om te eten en toen naar huis en met de beentjes omhoog.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *