Dongen

Even shoppen

Zondag 9 juni werd er natuurlijk na het ontbijt eerst gefietst natuurlijk. De groep was best groot deze keer en het weer zat gelukkig mee. Na het fietsen gedoucht tosti’s gegeten en wat gedronken en toen was het tijd om met Danielle en Rob naar Breda te gaan om wat inkopen te doen. Gordijnroede en gordijnstof en haken, een bureau, stoelen voor de eettafel en twee barkrukken, pedaalemmer, voorraadbakjes te veel om op te noemen. De stoelen en de barkrukken wilde ze graag hetzelfde van kleur en dat is gelukt naar even zoeken het is een bruinige kleur geworden. Het bureau was niet op voorraad dus dat is niet gelukt maar de voorraadbakken en gordijnstof gelukkig wel. Dus we hebben lekker geshopt daarna naar huis gegeten en toen natuurlijk F1.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *