Dongen

Wat was het koud

Maandag 10 juni was voor iedereen de werkweek weer begonnen. Danielle is toch eens gaan speuren op internet naar een hoog laag bureau zwart onderstel en eiken kleur blad want die ze bij Ikea mooi vond wordt voor het eerst niet meer geleverd maar naar even zoeken had ze er een gevonden bij een bedrijf zelfs in Breda dus niet ver weg. Besteld en je kon het ook ophalen dus zo gezegd zo gedaan en Rob was toch in Breda dus dat ging in een moeite door. Na het werk ging Desiree toch eens een duik in het kanaal nemen want een zondag staat er een wedstrijd op het programma en ze heeft niet meer gezwommen in de tussentijd. Sander ging voor de gezelligheid mee maar wat was het koud we hebben het niet gemeten maar als het 16 graden zou halen was het veel. Dus ze gingen maar een klein stukje 1200m want zaterdag is het ook 1km. Met het uploaden kreeg ze zelfs bij Garmin een badge met poolzwemmen zo koud.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *