Dongen

Prachtig

Woensdag 12 juni kwamen ze de keuken al voor een gedeelte zetten ze hadden gebeld of het een dag eerder kon en nadat Danielle even had rond gevraagd was dat geen probleem. Zelf was ze namelijk heel de dag op het werk en lunchen met het werk en Rob was natuurlijk ook aan het werk want daar had niemand op gerekend maar Desiree werkte vanuit thuis dus dat kon ook in de Oude baan. Desiree was dan ook al om 7.00 uur bij Danielle en om 7.30 uur was er de monteur. Ik was eerst naar de pedicure en daarna heb ik even Desiree afgelost want die moest om 10.00 uur bij Wolf zijn want daar zat alles bij vast. Wolf zei ook al dit is niet van een paar maanden dus dat werd goed kneden en dinsdag weer terug. Nadat Desiree weer terug was ben ik nog even naar Berna geweest voor een bakkie en toen was het alweer lunch tijd. Rond de klok van 14.00 uur was de monteur klaar met de keuken dus Desiree mocht hem aftekenen voor wat er gedaan was want morgen komt er weer een andere die alles aan komt sluiten. Rond de klok van 16.00 uur was het tijd voor een kanaal training maar echt warmer dan de dinsdag was het niet geworden maar de meters zijn weer gemaakt.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.