Dongen

Alles krijgt zijn plaatsje

Donderdag 13 juni was iedereen weer aan het werk alleen Rob niet die mocht vandaag uitslapen want die moet vannacht werken dus dat is minder. Rond 12.00 uur kwam de monteur en die heeft alles aangesloten de kranen, vaatwasser en kookplaat dus de keuken is zover. Danielle kan nu op haar gemak beginnen met kasten vullen dus er gaan steeds meer dozen weer weg uit de kamer. Om 16.00 uur was het weer tijd voor de training in het kanaal en al was het nog steeds koud vandaag werd er toch een 2 kilometer gezwommen. Rob is rond de klok van 16.45 uur aangereden naar Maastricht om te gaan werken samen met Maickel dus Danielle had alle tijd om van alles in te ruimen. Ook de kelder is meteen aangepakt dus alles staat weer netjes. Rond de klok van 19.00 uur kwamen ze de vloer brengen want die gaat er morgen in. Met mij gaat het steeds slechter heel misselijk en een hele zere maag dus toch maar eens naar het ziekenhuis gebeld want zo tot en met juli gaat hem niet worden. Dus ze gaan overleggen en bellen terug wanneer is niet bekend dus ik stop met die zakjes want daar kun je ook misselijk van worden en een zere maag van krijgen.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.