Dongen

De vloer ligt erin

Vrijdag 14 juni kwam ik al heel misselijk uit bed en met een hele zere maag dus ben meteen door gelopen naar de bank. Wat een ellende allemaal het schiet echt niet op. Desiree kwam wel bij mij werken zodat ik niet heel de tijd alleen was dus dat was wel heel lief en Danielle loste die om 14.00 uur af. Rob was pas om 6.00 uur thuis dus die sliep eerst uit tot een uur of 11.00 en kon toen weer verder met klusjes in huis. De vloeren man was er ook al vroeg dus er werd hard gewerkt in de Oude baan.

Je ziet nu nog goed het verschil met de oude en nieuwe planken maar met een half jaar is dat zo goed als weg zeggen ze. Rond de klok van 17.15 uur zijn Danielle en ik naar de Oude baan gereden en ben ik daar op de bank gaan liggen want Ruud kwam ook die kant op want dan konden ze de zware dingen nog naar binnen dragen. Als eerste hebben ze het bureau in elkaar gezet en binnen en daarna konden ze bij de koelkast. wat een groot zwaar ding om binnen te krijgen en toen …….. paste hij niet in het gat.

Dus wat nu maar met wat slijp en vijl werk kregen Ruud en Rob hem pas en stond hij erin want een ding. Daarna eerst gegeten en dat ging bij mij met hindernissen maar daarna knapte ik wel wat op en met hulp van twee paracetamols. Danielle is daarna weer verder gegaan met inruimen en Ruud en Rob zijn de grote kast binnen gaan zetten en een lamp opgehangen en toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan maar het begint nu wel echt wat te worden.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.