Dongen

Voetbal en BBQen

Dinsdag 25 juni hebben Desiree en Vees eerst goed uitgeslapen want na een nachtje toilet rennen nu ook voor Desiree waren ze toch wel echt gammel. Ik mocht s’morgens eerst naar de tandarts wat helemaal niet mijn ding is maar er was een stuk van mijn tand af dus dan toch maar even maar het viel gelukkig mee. Desiree en Vees zijn s’middags nog even op pad geweest en daarna nog even terug naar het hotel om te rusten want het heeft best aangegrepen de toilet bezoekjes.

Tussen de middag met Rex uitlaten zijn Danielle, Rex en ik toch even langs smaak gelopen voor een heerlijk ijsje want dat kan er wel in met dit weer. Ook Rex had er een maar die was zo snel dat er geen foto van is deze keer. Daarna tegen de klok van 17.30 uur de sproeier aangezet bij Desiree en toen door naar Danielle en Rob want daar gaan we BBqen met ook ome Jos en tante Tiny en voetbal kijken. De wedstrijd was niks maar de BBQ was heerlijk. Ook Desiree en Vees hadden het voetballen zitten volgen op hun telefoon in een restaurant waar ze waren gaan eten.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.