Dongen

Wat is het warm

Woensdag 26 juni het blijft warm zowel hier als bij Desiree. Daar gaat het nog steeds niet helemaal lekker ze blijven naar het toilet lopen dus er wordt veel gedronken en ze zit nu ook aan de watermeloen want dan krijg je toch wat binnen. Verder zijn ze naar een markt geweest en wat winkels bekeken maar ze zijn niet te ver gegaan want zo lekker voelen ze zich nog niet.

Ze hadden wel iets gevonden om te eten en tussen door een heerlijk ijsje op. Ook een tv gevonden s’ avonds zodat ze voetballen konden kijken. Bij Ruud op het werk is het ook bijna niet te doen. Zo warm is het binnen maar helemaal als de auto’s binnen komen want die zijn natuurlijk al warm op zich dus Danielle, Rob en Rex hadden voor de verkoeling een ijsje gebracht.

Danielle heeft inmiddels ook het vakantieboek gemaakt toen ze met haar collega’s een weekend weg waren geweest en daar was nu een mooie aanbieding voor 2 halen 1 betalen dus dat schoot lekker op met 6 boeken. Voor Mace een kleinigheidje gekocht want die heeft zijn zwemdiploma B behaald dus dat was wel een cadeautje waard.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.