Dongen

Een rustige dag

Donderdag 27 juni werd er eerst uitgeslapen en daarbij hadden ze de nacht goed doorgebracht want ze hadden niet uit bed gehoeven. Het werd daarna ook meteen een ontbijt/brunch want het was wel wat later als anders.

Daarna zijn ze in Diyarbakir naar het kasteel geweest en de stadsmuren. Er wordt dit over geschreven: De site omvat het binnenkasteel, bekend als İçkale en inclusief de Amida-heuvel, en de 5,8 km lange stadsmuren van Diyarbakır met hun talrijke torens, poorten, steunberen en 63 inscripties. De site omvat ook de Hevsel-tuinen, een groene verbinding tussen de stad en de Tigris die de stad van voedsel en water voorzag, de Anzele-waterbron en de Tienogige Brug. 

Het eten ging vandaag ook iets beter want het werd voor Desiree Burger King alleen jammer dat de rest dat niet wilde want die gingen voor het plaatselijke maar Desiree vind dat te vet en er zit niet veel tussen wat lekker is. Ook werden er nog wat dingen gekocht en voor haar zelf een leuke blouse. Hier was het een gewone donderdag dus met boodschappen etc het was alleen nog steeds zo warm dat we lekker bij Danielle en Rob in de tuin koffie hebben gedronken met Berna en Marjola want bij mij is het veel te warm. Daarna met Danielle naar Hornbach gereden voor vliegengordijnen voor de keuken en het kantoor want er vliegt nu te veel naar binnen nu alles open staat.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.