Dongen

Op bezoek in Siirt.

Vrijdag 28 juni zijn ze op hun gemak opgestart en een kleine tas gepakt want vandaag reizen ze naar Siirt waar heel de familie van Vees woont en waar ook zijn moeder is begraven. Ze blijven daar een nacht slapen want de reis gaat zo’n drie uur duren dus op en neer met dat warme weer schiet niet op. Rond de klok van 15.00 uur zijn ze vertrokken en bij het plaatsje Batman was er een plaspauze en voor de meeste een rookpauze want dat doet daar iedereen nog roken. Het stinkt wel in de bus zei Desiree en bij overmaat was ook de airco nog stuk gegaan. Bij een controle was het nog even moeilijk want een Nederlands paspoort was raar dus de vraag was waar kom je vandaag van de Netherlands niet echt bekend. Danielle appte al hoeren, wiet cocaïne, klompen maar dat heeft ze maar niet gezegd want dan pakken ze je al meteen op maar ze mochten gelukkig allemaal weer door. Daar aangekomen eerst natuurlijk wat gedronken en daarna zijn ze naar het graf van die moeder geweest. Het daar eten vond Desiree niet helemaal geweldig of te wel lekker dus ze heeft alleen wat brood op en daarna in het stadje een heerlijk toetje gegeten.

Bij Rob en Danielle is het kastje wat ze besteld hadden binnen gekomen voor in de keuken waar ze de schoenen kwijt kunnen en de honden riemen dus dat is nu ook mooi opgeruimd. Ook komen er steeds meer bloementjes in de pluktuin.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.