Dongen

Een drukke zaterdag

Zaterdag 29 juni was een drukke dag voor iedereen. Rond de klok van 10.00 uur namen ze weer afscheid van de familie want ze wilde eerst daar ook nog van alles bezoeken voordat ze weer aan de terug reis van drie uur begonnen. Ze zijn daar naar een gebedskapel geweest waar Vees naar vernoemd is. Hz. Veysel Karani Turbesi. De moeder van Vees heeft daar gebeden voor een zoon naar twee dochters en toen werd Vees geboren. Ook van binnen rond gekeken maar het rook er niet erg fris vond Desiree.

Daarna daar nog wat rond gekeken en gegeten en gedronken en toen rond de klok van 16.00 uur weer terug met de bus. Rond 19.00 uur waren ze weer terug en zijn ze eerst weer goed gaan eten bij de Burger King want Desiree had verder niet veel op die twee dagen als wat brood en yoghurt.


Danielle en Rob stonden s’morgens al vroeg bij de Lidl want daar waren de BBQ in de aanbieding en die wilde ze wel hebben want die doet het goed wij hebben er ook zo een. Dus zo gezegd zo gedaan dus Danielle verteld dat op de app maar toen kwam Desiree die wilde er ook wel een dus Rob weer terug en gelukkig was er nog een dus ook Desiree kan maar Bakken. Ruud ging even de auto kijken van Ome Jan en ik ben ondertussen in de Kanaalstraat wat op gaan ruimen en het bed op gaan dekken want dat heeft lang genoeg gelucht. Danielle heeft even geholpen onder het bed want dan is alles weer fris.

Ook samen even de pluktuin bij Desiree gedaan maar ook daar komen de eerste bloemen aan. Daarna door naar de Oude baan en daar met zijn allen geluncht. Danielle en ik zijn daarna naar Cranenbroek gereden voor houtsnippers en Rob en Ruud zijn bij ome Jos het dak gaan maken want die had een lek. Daarna met zijn allen nog in de tuin gewerkt en Ruud de stopcontacten en de fontein weer gemaakt. Daarna nog wat andere klusjes en toen was het weer etenstijd.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.