Dongen

Een rustige zondag

Zondag 30 juni was het natuurlijk na het ontbijt MTBen. De groep bestond deze keer uit Ruud, Rob, Koen, Melvin en Sander en het parcours werd deze keer 013 want dat was alweer lang geleden. Ondertussen heb ik wat kleine dingen bij Desiree gedaan zodat als die dinsdag thuis komt het weer helemaal aan kant is. Daarna voor de mannen tosti’s gebakken en de boel weer opgeruimd en toen was het tijd voor de F1. Deze verliep anders als dat we gewend zijn maar het was hier natuurlijk wachten op. Een die zo graag wil en de andere die niet wil toegeven dus dat ging verkeerd maar daar worden ze grote jongens van. Daarna boodschappen voor J&F gedaan en weggebracht en eten gemaakt. Onder het eten filmpje op en het weekend zat er alweer op. Desiree en Vees hebben wat gewinkeld en op een terrasje gezeten dus ook die hadden het rustig. S’avonds lekker gaan eten bij het restaurant waar ze al een keer waren geweest.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.