Dongen

Op souvenirs jacht

Maandag 1 juli was hier iedereen weer aan het werk en ik heb de laatste dingen bij Desiree gedaan want morgen komen ze weer terug. Dus vandaag waren ze op souvenirs tocht nadat ze eerst wat hadden uitgeslapen. Ze hebben met het hotel kunnen regelen dat ze er morgen tot 12 uur mogen blijven want dan kunnen ze daarna meteen door naar het vliegveld. Hier was het na het werk natuurlijk ook nog even voetbal kijken want België volgen we natuurlijk ook maar het mocht niet zo zijn. Verder was Desiree nog gebeld door het werk want eigenlijk stond op de planning woensdag en donderdag naar Duitsland maar door de reorganisatie loopt het net allemaal wat anders en zetten ze deze toch even om. Desiree mag trouwens blijven op het werk dus dat is toch weer een geruststelling.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.