Dongen

Weer veilig thuis en
gezellig aan de pizza

Dinsdag 2 juli was Ruud al op tijd begonnen zodat ze op tijd naar huis konden want het was natuurlijk Nederlands elftal. Nadat alles was ingepakt gedoucht nog een extra controle was het rond de klok van 12.00 uur tijd om richting het vliegveld te gaan. Daar wat gedronken en gegeten en wat rond gehangen en om 16.00 uur stegen ze op richting Nederland of eigenlijk Duitsland want ze vlogen op Düsseldorf. Om 19.30 uur stonden ze weer aan de grond en nadat de koffers er waren en met een taxi busje naar de auto waren gebracht kon de reis terug naar huis beginnen. Onderweg in Best nog even gestopt bij de Mc Donalds en toen het laatse stukje. Natuurlijk had ik gezorgd voor een bloementje want dat is altijd leuk als je thuis komt.

Ruud was mooi op tijd dus alle spullen ingepakt en naar Rob en Danielle gereden want daar gingen we voetbal kijken en tevens pizza’s bakken. Het werd een gezellige avond want Nederland won natuurlijk maar ook het eten was heerlijk. Daarna na huis om daar nog het laatse stuk te kijken wie daar zou winnen want die moet tegen Nederland en het werd Turkije.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.