Dongen

Mooie souvenirs en gezellig bij gekletst.

Woensdag 3 juli was iedereen weer echt aan het werk Desiree liep over want daar was anderhalve week niets gedaan dus die kon aan de bak maar ook de rest had genoeg te doen. Danielle zit in de loonweek dus dan is het ook altijd druk en Rob was vanuit het werk toch weer bij ome Jos gestopt want het dak is nog steeds lek. Dat blijft moeilijk zoeken dus nu maar weer iets anders geprobeerd en ome Jos hielp en keek mee.  Hopelijk is het nu dicht maar dat is weer even afwachten. Danielle heeft weer een nieuw boek binnen van de crime compagnie dus leesvoer genoeg. Na het eten zo rond de klok van 20.00 uur zijn we allemaal naar de Oude baan gegaan want daar kwam Desiree en Vees naar toe met lekkere taart en cadeautjes.

De souvenirs waren mooi dus die kunnen weer op het landenkastje we zijn weer goed verwend en gezellig bij zitten kletsen dus het was 23.00 uur voor we er erg in hadden dus snel naar huis en naar bed morgen weer werken.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.