Dongen

Toch maar even het water voelen

Donderdag 4 juli begon de dag met een gigantische regenbui. Ruud werd er wakker van Desiree appte dat is toch niet normaal en van Danielle kwam er een foto dat ze toch maar even stonden te schuilen want dit was echt niet normaal. De dag begon dus erg nat maar gelukkig was het verder over het algemeen droog. Desiree was naar kantoor geweest maar gelukkig nog wel een beetje op tijd thuis dus ze kon nog gauw een kilometertje in het kanaal maken.

Vanaf de wedstrijd in Bodegraven had ze niet meer gezwommen dus dat wordt natuurlijk wel een dingentje komend weekend want ze zwemt zowel in Hoek als in Goes. Maar we gaan er gewoon een gezellig weekend van maken en lekker eten dus dat komt vast goed. De temperatuur viel niet tegen maar het zwemmen wel zei ze achteraf ik ben niet vooruit te branden zei ze dus ben benieuwd. Danielle had s’avonds een afspraak bij de bloedbank om bloed te geven en die kreeg een presentje want die doneerde voor de tiende keer. Ook de vijgenboompjes bij Danielle en Desiree doen het goed want de vijgen beginnen al goed te groeien. Hier is nog niet zoveel te zien maar hij heeft het ook heel zwaar gehad eerst te nat toen weer heel warm dus hij loopt denk ik wat achter.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.