Dongen

Een drukke vrijdag

Vrijdag 5 juni na de gewone dagelijkse dingen wat boodschappen gedaan en bij Anja een “bakske” gaan drinken. Tussen de middag bij Desiree gegeten en daarna met zijn drieën Rex uitgelaten en toen stonden er nog meer boodschappen op het programma want van het weekend wordt natuurlijk niet veel gedaan want dat wordt een weekendje zeeland met het zwemmen. Daarna nog even Desiree geholpen met de ramen zemen buiten en het onkruid en toen was de kelder aan de beurt. Even weer een keer alle datums gecontroleerd en de spullen uitgezocht dus die ziet er ook weer mooi uit. Daarna natuurlijk eten met het voetbal op en de training F1. De rest had natuurlijk gewoon gewerkt maar waren allemaal mooi op tijd voor de voetbal.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.