Dongen

Open water in Hoek

Zaterdag 6 juli op tijd opgestaan wat dingen gedaan, tassen ingepakt om te zwemmen, te overnachten en natuurlijk met eten en drinken. Daarna een paar kleine boodschapjes gedaan en bij Berna een kaart met een kleinigheidje binnen gegooid. Het was een extra moeilijke dag want vandaag was eigenlijk haar trouwdag (40 jaar) dus dat verdiende wel een kaartje. Tevens ook de krant binnen gegooid bij Johan want dan kan hij deze mooi lezen het weekend. Om 10.30 uur Desiree en Vees opgehaald en op naar Hoek. Daar aangekomen en de auto geparkeerd was het even zoeken naar een plaatsje want je waaide bijna overal weg maar op een gegeven moment iets gevonden wat iets of wel ging.

De wedstrijd was stil gelegd want er waren wel heel veel golven en de keerpunt boeien waaide steeds weg dus was er een overleg. Anderhalf uur later ging toch de 5 km van start en tevens werd ook de 1km masters gestart want die lieten ze zwemmen in een haven door middel van 4 rondjes dus dat was wel een dingentje want Desiree houd niet van rondjes zwemmen maar ja beter dat dan dat er helemaal niet gezwommen wordt. Met een tijd van 15.06.06 pakte Desiree de 1ste plaats in haar categorie dus dat viel nog niet zo tegen want na Bodegraven was er niet meer gezwommen en het water zat vandaag niet echt mee.

Daarna omgekleed de prijs opgehaald en toen naar ons hotel in Aardenburg dus dat was lekker dichtbij en voor morgen maar 15 minuten rijden naar Sluis. In het hotel ons opgefrist en natuurlijk eerst de F1 kwalificatie gekeken en toen zijn Ruud, Vees en Sander naar de bar gegaan om voetballen te kijken en Desiree en ik zijn een klein rondje gaan lopen. Om 18.30 uur zijn we heerlijk gaan eten in het hotel en daarna was het natuurlijk voetballen kijken Nederland  – Turkije. Dit deden we gezellig in de bar en daar was denk ik het halve dorp naar toe gekomen dus dat was gezellig kijken. De eerste helft vond ik maar saai maar de tweede was beter en we wonnen natuurlijk dus wat wil je nog meer. Daarna snel ons bed gezocht want morgen loopt de wekker weer om 8.00 uur af.

Danielle en Rob waren gezellig op kraamvisite geweest bij een neef van Rob en thuis nog wat klusjes gedaan en in de vazen mooie nieuwe bloemen gezet.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.