Dongen

Sluis

Zondag 7 juli ging rond de klok van 8.00 uur de wekker en nadat iedereen was aangekleed, ingepakt alles in de auto had liggen gingen we eerst naar een lekker ontbijt. Er was van alles dus dat kwam wel goed en rond de klok van 9.30 uur zijn we naar Sluis gereden. Meteen aan het begin aan de rand onze stoelen gezet en na even bij te hebben geklets was het alweer tijd dat Desiree haar zwempak aan ging doen. Rond de klok van 11.00 uur naar de voorstart en even over 11.00 uur waren de dames weg. Het was ploeteren door de planten en het wier maar waar Desiree achteraf nog het meest van baalde was de tijd. De officiële tijd heb ik nog niet maar het was een dikke 16 minuten want de baan was te lang hoorde we en dat is wel balen want bij de masters telt natuurlijk de tijd. In haar eigen klasse pakte ze een 1ste plaats maar er was verder geen prijs want ze deden het in 10 jaargangen dus we konden aankleden en naar huis want dan waren we mooi op tijd voor de F1.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.