Dongen

Van alles wat

Ook vandaag was het op tijd uit bed want na het ontbijt ging eerst Ruud om 9.30 uur hardlopen met Desiree en Vees. Daar van terug komend snel onder de douch want daarna gingen we nog wandelen in Tilburg daar was deel 2 van de winterserie. Daar zag het er ook mooi uit maar Breda was wel veel mooier. Daarna nog even gekeken bij Groenrijk en een paar boodschappen gedaan. De auto van mij naar Tilburg gebracht om te maken en te keuren dus als het goed is kan ik van de week weer rijden. In Tilburg een taart meegenomen die in de koelkast stond en bij Desiree onder het voetballen opgegeten. Ik heb onder het voetballen nog een ronde kerstkaarten gelopen dus nu zijn het er niet veel meer nog een stukje in Dongen.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.