Dongen

De Marathon van Egmond

Zaterdag 21 januari was het vroeg dag voor Ruud en mij want we gingen lopen in Egmond en we wilde daar zijn rond 9.00 uur. Dus om 6.45 uur uit bed en op weg het was nog wat glad onderweg maar het ging goed. Daar aangekomen moesten we in een hele lange rij voor onze startkaart want deze keer kregen we die niet opgestuurd. Dat was wel jammer dik een half uur maar toen konden we weg. De eerste kilometers waren over het strand maar door de mist was dit niet goed te zien dat was wel jammer verder was het heel veel door de duinen ik vond hem tegen vallen maar dat kan een keer. Na 12 kilometers waren wij weer terug met wel zere kuiten.
Danielle, Rob en Rex hadden gelopen in Esbeek de Andreas Schoten wandeltocht en die was heel mooi zeiden ze.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *