Dongen

Tussen de buien door

Zaterdag 25 november eerst thuis wat opgeruimd en klusjes gedaan en toen richting de Oude Baan. Daar Rob geholpen met blad ruimen en we zijn tussen de buien door geëindigd bij de buiten keuken dus het planten gedeelte is helemaal klaar. Tussendoor nog even een paar boodschappen gedaan en geluncht. Daarna zijn we een kerstboom gaan halen want nu he je nog veel keus en Danielle en Rob willen altijd een hele grote en deze staat nu achter te wachten tot na sinterklaas.

Even bij Desiree gekeken want toen we daar langs kwamen zagen we iets uit de dakgoot hangen maar dat waren de borstels. Daarna de kwalificatie gekeken van de F1 en toen is Rob nog een begin gaan maken aan de kerststal voor een collega en ik heb wat tv zitten kijken. Daarna Rex uitgelaten en lekkere frietjes gegeten en toen weer richting huis.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.