Dongen

Zomerspelen proof.

IMG_1933Over een week beginnen de zomerspelen inoptimaal Dongen en dat begin je al best te zien en te voelen in Dongen. Komende weken wordenIMG_1930 de decors gebouwd door de vrijwilligers en dan maandag 14 augustus is het zover. Voor de mensen die niet weten wat het is er worden zo’n 1600 kinderen bezig gehouden van groep 1 tot en met brugklas. Het is dus groep 1 en 2 en zo verder en iedere groep heeft een ander thema en verhaal. Er speelt dus IMG_1931voor iedere groep heel de week dat verhaal en vrijdag op het eindpunt bij een groot kampvuur is er de ontknoping van ieder verhaal. De zomerspelen op zich kleurt geel dus heel Dongen begint dan ook geel te kleuren. De Wilhelminastraat waar wij wonen begint ook al aardig geel te kleuren.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.