Zandvoort

De Uitslag 4 uurs marathon Zandvoort.

Vandaag kreeg ik een mail met de uitslag en deze was ook te vinden op de site. En met een mooie 10de en 11de plaats eigenlijk beide 10de want ze hadden even veel rondjes hebben ze het niet slecht gedaan zo’n eerste keer en zeker niet want er waren ook professionele teams.

Uitslag 4 uurs MTB Zandvoort

Dan was er ook nog een statistiek gemaakt met de snelste tijd en rondje van alle rijders maar die moesten dan wel strava hebben want daar hebben ze de informatie vandaan gehaald. Ook daar waren onze rijders goed vertegenwoordigt 19, 20 en 21 Koen, Ruud en Rob en Desiree was zelfs het snelste meisje maar dat wist ze al zelf via strava want ze was de queen van de dag toen. Desiree was  26ste en Rick 27ste jammer genoeg waren er van Max geen gegevens.

Tijden rijders die strava hebben

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.