Dongen

Wat was het koud om te lopen.

48f4ab5b-ab96-4fa4-b987-0482eeacfc6dMaandag was het hardloopavond maar het was wel al erg koud dus z wisten niet of het wat ging worden. Vol goede moed vertrokken ze Ruud, Danielle, Desiree en Pauline. Maar met -3 was het Danielle te veel na 3 km dus die haakte af want haar voeten vielen eraf van de kou dus op naar thermossokken. Ruud, Desiree en Pauline hielden de 5 km vol en ook nog eens net binnen de 30 min. Dinsdag was het trainen in het zwembad en dat was ook bikkelen maar dan niet van de kou. Woensdag gingen ze nog een keer proberen hard te lopen maar nu was het -6 en alleen Danielle en Desiree gingen lopen. Danielle haakte af bij 2 km en nu niet van de koude voeten maar ze kreeg gewoon niet genoeg lucht en Desiree maakte de 4 km vol maar stopte toen ook want haar telefoon was leeg en dan kunnen we haar niet meer volgen dus dat vond ze niks. Donderdag kon er niet getraind worden want toen was Desiree te laat thuis van het werk.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.