Den Haag

Ook tweede dag een groot succes.
2 zilveren en 1 brons.
de teller staat op 6.

NK Masters zaterdag (15)Vandaag weer vroeg uit de veren want het was weer inzwemmen om 8.00 uur. Om 9.00 uur begon de wedstrijd weer en deze keer met de 800m vrije slag dames. Desiree stond als 4de geplaatst dus ze hoopte op ……… en natuurlijk wat van haar inschrijftijd af te zwemmen. Het werd een goede 800m, Desiree zelf was heel blij dat ze er 6 sec. af had gezwommen en naar zilver maar ze wilde toch nog eigenlijk wel wat meer met haar tijd dus er is nog werk aan de winkel. Daarna was het best lang wachten maar er moest tussen door aangemoedigd worden en er kwamen zoveel mensen langs dus geen praat te kort. Nog even wat oefeningen gedaan tussen door met Melissa en toen was het tijd voor de 200m rugslag. Desiree stond op zilver en dat bleef ook zo alleen was ze niet tevreden met haar race. Ze zat boven haar inschrijftijd maar het ging ook helemaal niet zei Desiree achteraf geen lucht, zwaar en nog NK Masters zaterdag (84)nooit zo’n lange 200m gehad en eigenlijk is dit haar lievelingsafstand. Ondertussen was ook Amy gearriveerd en rond de klok van 17.45 uur was het tijd voor de 4x50m wisselslag estafette. Desiree zou eigenlijk de rugslag zwemmen maar door de blessure van Amy was alles gewisseld en nu zwom Desiree de schoolslag en dat is niet helemaal haar dingetje maar hij ging goed. Het werd een hele spannende strijd om de tweede en derde plaats wat echt op de laatste meter werd beslist met een tijd van 2.18.52 tegen de tijd van 2.18.62 in het voordeel van ons dus weer NK Masters zaterdag (105)een mooie zilveren medaille. Amy had nog voor de meiden een lekkere reep chocolade met een hele mooie tekst wat ze nog dichter naar elkaar bracht en net zoals zo vaak wordt gezegd samen kun je alles. Morgen komt alleen Desiree nog aan de start voor de 100m rugslag maar de dames hebben zeer goed weekend gedraaid met heel veel medailles maar vooral met gezelligheid.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.