Italië

Dag 1
De reis en al veel gedaan.

DSC07543Woensdagavond zijn we rond 23.15 uur Rick op gaan halen en daarna zijn we doorgereden naar Sportorno waar we ons hotel hebben. Na twee keer tanken, wat eten en koffie drinken waren we om 9.30 uur bij ons hotel. Daar moesten we nog wel even wachten want de kamer was nog niet zover maar dat maakte niet uit Ruud heeft lekker op het ligbed liggen tukken en Rick en Desiree hebben de eerste duik in het zwembad al genomen. Daarna de spullen naar de kamer gebracht en naar het stadjeDSC07557 gelopen langs de boulevard om wat te eten. Daarna nog een mooie training in de zee gedaan waar ze straks ook de wedstrijd zwemmen. Daarna gedoucht we hoeven de straat maar over te steken en met de lift omhoog en dan zijn we bij het hotel. Rond 19.00 uur aangereden naar het restaurant in Savona en daar heerlijk gegeten. Terug nog plannen gemaakt voor morgen wat zitten kletsen en daarna vielen de oogjes dicht.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.