Italië

In Genoa de wandeling Anita Garibaldi
langs de kust gelopen.

DSC07574Na een heerlijk ontbijt voor het eerst in Italie zijn we daarna naar Genoa gereden dit had wel wat voeten in aarde want we moesten net in het gedeelte zijn aan de andere kant van de brug die ingestort is. Dus daar kwamen we kort langs gereden en dan is dat toch een heel raar gezicht. Bij het treinstation geparkeerd en daar begon ookDSC07619 de route langs de kust een mooie route met mooie uitzichtpunten. Vroeger was dit een handelsroute. Onderweg daar gegeten en daarna weer terug gereden. Bij het hotel even wat gedronken en toen alle spullen opgehaald. Het was weer een mooie gevulde tas met natuurlijk het t-shirt met de naam van Desiree en Rick erop, een handdoek/zeem met DSC07623swimtheisland tekst, drinken, snoep, noten, rio mare vis, een boei van swimtheisland, een badmuts voor de combined, een sticker voor op de boei en een chip dus hij zat goed voel. Daarna zagen ze een prachtige trui en die heeft Rick voor zichzelf en voor Desiree gekocht de lieverd.  De spullen terug gebracht naar het hotel en toen lekker gaan eten in een echt Italiaans  restaurant. Daarna terug naar het hotel en nog even liggen chillen voor het slapen gaan.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.