Dongen

Een gezellige dag.

24

Woensdag werd een hele gezellige dag met heel veel felicitaties, cadeautjes en gezelligheid. Desiree moest dit jaar wel werken met haar verjaardag want ze had geen dagen meer doordat ze natuurlijk nog niet zo veel vrije dagen had door wisseling van baan. Maar toen ze om 16.00 uur thuis kwam was het al aardig druk en gezellig en stonden er al cadeautjes te wachten die overdag al waren geweest. Daarna bleef er eigenlijk doorlopend visite komen dus we hebben dan ook gezellig met een hele ploeg gegeten. De laatste ging rond 23.15 uur weg dus toen was het toch echt bedtijd als de wekker weer om 5.30 uur afloopt. Iedereen bedankt voor de gezellige dag en alle felicitaties en cadeautjes.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.