Dongen

Vandaag nog gefietst dus
een hele sportieve week.

25211240-9bc4-469c-99f7-36443c41d4c7Afgelopen week is het sporten weer echt opgepakt na weken van niet zwemmen een beetje lopen en fietsen.
Maandag werd er hard gelopen en al waren de benen bevroren het was toch nog een 4 km in een mooie tijd. Dinsdag werd er weer sinds lange tijd getraind in het zwembad een uurtje werd er weg gepeddeld. Ook woensdag en donderdag werd er een uurtje getraind dus dat was echt meteen wel heel veel. Zondag was het fietsen met Ruud, Desiree, Rob en Koen en werd er 40 km weg getrapt en Danielle en ik hebben hier gelopen want de dichts bijzijnde was een uur rijden dus dat was te veel van het goede.

 

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.