Dongen

Nu is de container wel vol.

IMG_4990Ook werd er op zondag gewerkt want nu de container er toch was kon meteen alle puin mee dus ook het laatste muurtje er snel uit gehaald. Nou ja snel wat viel die muur tegen maar het is gelukt. We hadden natuurlijk eerst een keer wat uitgeslapen en rond de klok van 11.00 uur waren we dus pas begonnen Rob, QUZU1162Danielle, Ruud, Desiree, Rick en ik. Om 18.30 uur was alles weer schoon en aan kant, de vloeren geveegd, de afwas gedaan en het gereedschap weer opgeruimd. Klaas was ook nog gekomen voor en na de wedstrijd en die heeft voor de wedstrijd nog even met Desiree de garage opgeruimd en de houtenkast uit elkaar gehaald en op de aanhanger gegooid en na het zwemmen het laatste stukje muur en mee opgeruimd. Danielle heeft heel de gang goed afgeplakt zodat de tegels niet beschadigen en samen met Desiree al het hout wat in de keuken weer was verzameld in de aanhanger gegooid dus die staat weer helemaal vol om gelost te worden. Ook heeft Rick het aanrecht weggehaald dus weer meer ruimte.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.