Dongen

Een drukke woensdag.

NLIF0357Afgelopen maandag heeft Desiree nog de laatste balken boven gebeitst na het werk en toen lagen we er even uit met de spullen maar daar kwam woensdag al verandering in. S’morgens ben ik om 10.00 uur in de Kanaalstraat gaan zitten want Pontmeyer kwam spullen brengen en dan weet je nooitSJOX8306 precies hoe laat. Maar ik had geluk om 11.00 uur was hij er al zodat ik niet lang in het koude huis hoefde te wachten. Het was weer een hele vracht en hij was te breed voor op de oprit dus werd hij netjes voor het huis gezet. Het liefst had ik deze meteen naar binnen gebracht maar dat ging jammer genoeg niet want dat was te groot en te VSYW6918zwaar. Wel de pakken isolatie want die wogen niet veel. Gelukkig kon Desiree om 14.00 uur vrij nemen dus rond de klok van 14.30 uur zijn we naar het huis gegaan om alles binnen te zetten en wat was dat veel en zwaar. Geperste platen, kozijnenhout, vurenbalken en ik weet niet hoeveel gipsplaten maar gelukkig kon het meeste door het schuifraam aan de voorkant naar binnen.
Rond de klok van 17.00 uur waren we weer thuis om te gaan eten want Desiree ging sávonds eerst nog even trainen de laatste keer voor de NK masters. Daarna zou ze meteen doorkomen naar de KanaalstraatACXC1164 waar Rob en Ruud el volop bezig waren. Er zijn eerst nog een paar wanden dicht gezet en toen zijn ze die gaan bekleden met de gipsplaten. Ruud beneden op maar snijden, Desiree bracht ze dan naar boven aangepakt door Max en Rob schroefde ze er tegen aan. Een mooi team wat op deze manier heel snel ging dus de logeerkamer en de hal zijn al een stuk bekleed.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.