Dongen

Vaderdag.

2019-6-16 vaderdag ontbijt en fietsen en seterse

Als eerste naar de kanaalslaraat s’morgens vroeg want ze kwamen een rolluik halen en daarna aan een heerlijk Vaderdag ontbijt met natuurlijk cadeautjes voor de papa. Rond de klok van 11.00 uur kwamen Raymond, Rick en Max aan om te gaan fietsen dus toen die weg waren zijn Danielle, Desiree en ik een klein rondje gaan lopen want we zouden gebeld worden wanneer ze n richting de Seterse gingen want dan gingen we daar met zijn allen lunchen voor Raymond en voor Ruud voor Vaderdag. Dat werd een gezellige en lekkere lunch en daarna terug naar de Wilhelminastraat. Daar wat klusjes gedaan en Fifa gespeeld en rond de klok van 17.00 uur zijn we naar Oisterwijk gereden om daar uit de klomp te gaan eten.

2019-6-16 vaderdag eten

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.