Diekholzen

Naar Ad en Doris.

Vrijdag 9 oktober zijn we eerst langs Desiree gegaan daar nog koffie gedronken en rond de klok van 11.00 uur zijn we naar Duitsland gereden. Het was een lange weg daar naar toe want het verkeer zat niet echt mee een paar keer file gehad en natuurlijk nog gestopt onderweg anders moet Rex het wel heel lang ophouden en dan kan hij tevens ook even de benen strekken. Bij Ad aangekomen eerst wat gedronken en de spullen in de slaapkamers gelegd en daarna naar het bahnhaus gelopen want daar heeft Ad zijn hobbyruimte met al zijn spullen. Ook daar nog wat gedronken en de tijd vloog om dus het werd dan ook echt wel tijd om te gaan eten rond de klok van 20.00 uur. Na het heerlijke eten dat recept ga ik thuis ook maken zijn we naar het huis van Ad en Doris gereden want Doris zou nu zo thuis zijn vanuit het werk. Nog even wat zitten kletsen en toen was het toch echt bedtijd.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.