Tilburg

De nieuwe auto is gearriveerd.

Vrijdag 19 februari was natuurlijk de dag van Rob en Danielle want de auto werd vandaag geleverd. Ze hadden in Tilburg afgesproken bij Ruud dan konden ze meteen de puntjes nalopen en het rek achterin bouwen voor Rex. Het werd daar een gezellige morgen en de twee mannen die de auto kwamen brengen namen dan meteen de Fiesta en de caddy mee terug. Ze kregen er een mooie fles drank bij cadeau maar die heeft Desiree ingepikt want daar stond het MINI logo op. Daarna daar gegeten en nog wat aan de auto gedaan en toen konden ze rond gaan rijden. Het is een prachtige auto en ook wij hadden een kleinigheidje. Een nieuwe stoere drank want dat hoort natuurlijk bij een stoere auto.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.