Düsseldorf

Desiree naar de beurs

Woensdag 22 juni ging Desiree naar de beurs in Düsseldorf en Ruud en ik gezellig daar naar de stad. Nadat we Desiree hadden afgezet zijn wij naar het centrum gereden en daar de auto weggezet en aan de stadswandeling begonnen. Het was een mooie wandeling met van alles wat maar wat was het warm dus op de nodige terrasjes gezeten om wat te drinken, te eten of voor een lekker ijsje. Daarna doorgereden net buiten de stad naar Tiger & Turtle Magic mountain. Het was even zoeken maar uiteindelijk natuurlijk wel gevonden. Het was er een hele klim naar toe maar het was wel heel gaaf om te zien. Je kon er helemaal doorheen lopen alleen de ronde was afgesloten. Daarna Desiree opgehaald en onderweg heerlijk gegeten. Rond de klok van 22.00 uur reden we Dongen weer binnen na een hele gezellige dag.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.