Dongen

De hoofdbouw staat

Zaterdag 8 oktober was het al vroeg dag want Rob en Maickel waren al om 8.00 uur in de Kanaalstraat. Na een bakje koffie kon het beginnen de eerste palen werden gezet en met elkaar verbonden. Het hout lag verkeerd opgestapeld in de garage dus dat moest eerst naar buiten dan het onderste naar buiten in de tuin en het anderen weer terug.

Rond de klok van 10.30 uur zijn ze eerst weer naar Eindhoven gereden om met een polstar 2 te rijden en te bekijken want ook die kan het worden. Later vertelde Desiree dat ook die wel heel goed reed.

Na het middageten weer met zijn allen verder in de bouw want de balken voor het dak konden al gemaakt worden en gelegd en er is een begin gemaakt met het verven van de planken die straks in elkaar moeten en de muizen Family die ze smorgens ontdekt hadden werden tussendoor door maickel verzorgt. Ook zijn de borstels in alle dakgoten gelegd zodat er geen blad in kan vallen want alle dakgoten zitten telkens verstopt.

Als laatste werden die dag de gaten dicht gegooid waar de poeren in staan en alles werd weer opgeruimd en schoongemaakt. Daarna was het tijd voor friet en lekker lammen op de bank.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.