Dongen

Een rustige week

Maandag 23 januari was het weer voor iedereen werken alleen Desiree ging na het werk bloed doneren in Breda. Dit was al weer lang geleden maar de vorige keer was het niet goed. Het ijzer wat ze controleren met een druppel bloed was goed maar de opslag in haar lichaam niet dus ze mocht even niet meer doneren. Nu waren de eerste controles ook weer goed en van dat anderen krijgt ze zo wie zo een brief of de waardes goed zijn. Maar de eerste donatie voor Desiree in 2023 is ook weer gedaan. Verder is ze ingeschreven voor de NK masters in Heerenveen. Desiree zwemt niet al te veel want ze is nog maar net weer begonnen met trainen dus dat gaat hem niet worden. De 1500m zwemt ze op donderdag om haar tijden op to date te houden anders moet ze straks alles opnieuw zwemmen want dan zijn de datums te oud. Op vrijdag de 100m rugslag, op zaterdag de 50m rugslag en op zondag de 200m rugslag dus op naar een gezellig weekend.
Dinsdag 24 januari kwam Anja gezellig op de koffie een keer wat anders want normaal ga ik daar iedere vrijdag op de koffie dus we hadden het een keer omgedraaid. Voor Danielle ben ik een sjaal aan het breien voor de carnaval met natuurlijk de kleuren van ons peeenrijk.

Woensdag 25 januari een rustige dag er wordt wat afgebreid en natuurlijk nog steeds bezig met al die fotoboeken.
Donderdag 26 en vrijdag 27 was het ook rustig. Desiree werkte alle dagen thuis want daar waren ze de kantoren opnieuw aan het inrichten en Danielle had vrijdagmiddag een gezellig samen zijn op Breepark vanuit Deme hier werden de nieuwe projecten kenbaar gemaakt met natuurlijk een heerlijk hapje en een drankje.

Print Friendly, PDF & Email
Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.