Dongen

De betonwagen race.

XKLT5085

Woensdagmiddag kwamen ze het beton brengen voor de keuken en bijkeuken. Rond de klok van 16.00 uur zou de betonwagen er zijn en zo ook alle mannen om met de DOLG2881betonwagen race mee te doen. We hadden Mark, Marcel, Raymond, Max, Danielle, Desiree, Ruud, Ome Jos, Rob en ik dus hulpICXB0917 genoeg. Ik was er natuurlijk meer voor de foto’s en om hier en daar in te springen voor waar nodig. Rob had het zwaar want die stond in de ruimte waar gestort zou worden om het allemaal goed te krijgen met hulp van Danielle, Ome Jos hielp de chauffeuse van de beton wagen want die moest telkens de hendel dicht zetten als de kruiwagen vol was en dan hield Ome Jos het tegen het met de schep, Mark, Raymond, UWOK0389ETJR0479Marcel, Max en Ruud zaten in de beton race en Desiree hielp ook waar ze kon en was zo wie zo van de catering. Ik moet zeggen ze gingen als een speer en met nog geen uur lag alles erin zo’n 40 kruiwagens verder. Daarna alles schoon gemaakt en dit was net klaar en toen kwam er een bui niet normaal. Daarna gezellig met zijn allen gegeten en het klusje was weer geklaard.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.