Dongen

Goed verwend

Dinsdag 10 mei was onze trouwdag en iedereen was gewoon aan het werk we hadden wel gereserveerd om s’avonds lekker te gaan eten. 
Maar wat hadden veel mensen er erg in zoveel appjes, smsjes, telefoontjes maar ook nog een paar cadeautjes. Bij het ontbijt had ik een kleinigheidje voor Ruud en Berna kwam met een heerlijke schaal met asperges met toebehoren en aardbeien met toebehoren zelfs aardbeien in de witte chocolade had ik nog nooit gezien of op. Het cadeau van de meiden was ook heel leuk we mogen kiezen waar we gaan eten of in de Euromast of op de boot Ss Rotterdam dus dat wordt nog een moeilijke keuze. We hebben heerlijk gegeten en veel gelachen dus het was weer geslaagd.

Wat kan er tussen

Dinsdag 10 mei heeft Rob ook opgemeten wat er tussen past bij Desiree in de tuin van een tuinhuis, veranda en een dicht zitje. Ze wil eigen een soort L vorm met van alles en nog wat erin. Over de gehele achterzijde dus een dikke 7 meter wil ze een overkapping maar verder wel open waar het tuinset onder kan dan daar aan vast een dicht gedeelte voor opslag en die gaat dan tevens de hoek om en dan daar aan vast een dicht gedeelte met tuindeuren. Ze kan dan kijken wat het kost als compleet bouwpakket en Rob kan kijken wat het kost als je het zo koopt dus het begin is weer gemaakt.

Print Friendly, PDF & Email
This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Comments are closed.